top of page

Kjøpsbetingelser

Våre kjøpsbetingelser

 • Sendinger kun til Norge

 • Raskt svar på mail, Facebook og telefon på dagtid

 • Fri frakt over 1000,-*

  • Frakt på store varer tilkommer frakt på 149,-

 • Under 1000 fast frakt på 99,-

 • Returfrakt betales av kunden

 • Fri retur eller bytting varer i en av våre fysiske butikker

 • Gebyr på kr. 300,- påløper dersom varen ligger lenger enn 14 dager på Posten

 • Det er 18 års aldersgrense for å handle på www.kirkengstuainterior.com

 • Åpent kjøp i 30 dager ved framvist kvittering. Varen skal være ubrukt
   

* Pga størrelse og vekt har noen varer en høyere fraktkostnad enn 99,-. Dette er merket på de varene det gjelder. 

Firmaopplysninger:

Firmanavn: KirkengStua Interiør
Organisasjonsnummer:986 934 642
Postadresse/Besøksadresse: Kirkeng 1, 1798 Aremark
Telefon: 90194244 - tastevalg 2
Epost: post@kirkengcamping.no

Bestilling

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som frakt, emballasje m.m. Ved ordre på over 1000,- betaler du ingen ting i frakt, hvis du ønsker varen levert til din nærmeste post i butikk eller postkontor. Fraktprisen er 99,- per ordre ved henting av pakke på postkontoret på ordrer under 1000. På større møbler og tunge varer kan fraktprisen være noe høyere.
Alle varer kan ses i vår restaurant, KirkengStua Spiseri - i Aremark

Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-post.
Dersom du ikke finner denne i din innboks, ligger den mest sannsynlig i din nettsøppel/spam mappe! Dersom du ikke har mottatt noe form for ordrebekreftelse, har det skjedd en teknisk feil, kontakt oss da per mail post@kirkengcamping.no Din bestilling er bindende når ordren blir registrert og du har fått bekreftelse. Du kan likevel angre kjøpet ifølge norsk lov. Se nøye over ordrebekreftelsen, dersom noe ikke stemmer – ikke nøl med å ta kontakt med oss.
 

Levering

Vi sender varene med Posten/Bring som klimanøytral servicepakke. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Du henter ut pakken din på ditt lokale postkontor/post-i-butikk.

Dersom du ønsker varene tilsendt til en annen adresse/postkontor enn det du sogner til, er dette du noe du må ta kontakt med Posten om. Vi kan ikke overstyre dette. 

Levering av produktene skjer på måten beskrevet på ordrebekreftelsen. Dersom leveringen av produktene blir forsinket utover gitt tidsrammen, blir du informert om når mulig levering kan skje. Normal leveringstid er 3-6 virkedager. Når vi har salg, eller det av andre grunner kan være særlig stor pågang, kan ekspederingen av bestillinger og henvendelser ta noe lenger tid.

 

Betaling

Betaling skjer pr nå på Vipps (98306) eller på faktura.
Pakken blir ikke sendt før beløpet er betalt.

Uavhentet pakke


Posten setter en hentefrist på 14 dager ifra pakken ankommer postkontoret. De sender ut hentemeldinger på sms og e-post. Her får man opptil fire hentemeldinger. Posten er strenge på å forlenge denne hentefristen, så det er svært viktig at man henter ut pakken innen fristen! Etter 14 dager sender de pakken automatisk i retur til oss. Ordren vil da bli behandlet som en uavhentet ordre. 

Ved uavhentede pakker, uavhengig av årsak, påløper et uavhentetgebyr på 300,- for å dekke våre og Postens kostnader (kostnader ved å skaffe varen, ekspedisjon av Posten, frakt og ekspedisjon av oss). Å krysse av for ”nektet mottatt” for å returnere pakken er ikke en tillatt praksis og pakken regnes da som uavhentet, med påfølgende gebyr. 

Å returnere varer ved å krysse av for «nektet mottatt» uten at man betaler returfrakt er ikke tillatt. Om dette skjer vil pakken betraktes som uavhentet, og du belastes et returgebyr på kr. 300. Det er derfor viktig at du henter ut pakken selv om du angrer kjøpet, og deretter returnerer som beskrevet her, for å unngå unødvendige kostnader. 
 

Reklamasjon og retur

Melding om feil og mangler ved produktene skal overbringes oss muntlig eller skriftlig så fort som mulig. Ta kontakt med oss på post@kirkengcamping.no merk med klage/retur.

Av bevishensyn anbefaler vi at reklamasjonen sendes oss skriftlig til post@kirkengcamping.no, gjerne med bilde av en eventuell skade. Reklamasjonsretten gjelder i henhold til norsk lov.

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varen(e) (angrefrist) 

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Det er viktig at varene pakkes godt, slik at de ikke knuser i postgang.

Ved benyttelse av angreretten betaler forbruker frakt for returnering av varen(e). Kreditering av returnert vare skjer når KirkengStua Interiør har mottatt varen og godkjent angrerettskjemaet.

Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger fastsatt norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven.

Varen kan også byttes i vår butikk

 

Vareopplysninger

Vi ønsker å gi så korrekt informasjon som mulig om våre varer, men skrivefeil/trykkfeil kan forekomme. 

Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan en sjelden gang avvike fra varens faktiske utseende.

Payment Methods
bottom of page